Eerste groepsreis 2022 online!

Terwijl Sinterklaas nog niet eens het land uit is en de eerste sneeuw net is gevallen, zijn wij alweer bezig met de reizen voor 2022. Na een heel druk jaar waarin we hebben geklust tot we erbij neervielen en direct zijn doorgeraced van de zaagtafel naar de borreltafel met gasten, is het nu tijd om de balans op te maken en door te kijken naar volgend jaar. Lees meer over hoe we dit jaar ervaren hebben in deze blog.

Dagdromen over reizen in 2022

Het einde van het jaar nadert en de aanvragen druppelen binnen voor volgend jaar. Eigenlijk zijn we dit jaar nog aan het verwerken, maar worden met onze neus op de feiten gedrukt dat we alweer door moeten. Men is nu al voor 2022 aan het plannen! Iets dat we in ons privé-leven niet kennen (we kijken normaal niet veel verder dan 2 maanden vooruit), maar nu wel moet. En we merken, nu we dat dus aan het doen zijn, voelt het eigenlijk wel lekker. Het betekent dat we kunnen dromen, maar die dromen vervolgens om kunnen zetten in plannen, samenwerkingen en reizen. De voorpret is begonnen!

Groepsreis Groningen 2022

Omdat we het zonde vonden deze reis maar één keer uit te voeren, herhalen we onze favoriete reis van 2021. Er gaat immers niets boven Groningen! Op deze groepsreis gaan we kayakken, klimmen, hiken, surfen op Schiermonnikoog en als kers op de taart gaan zeilen en droogvallen op het wad. Een ervaring die we niet gauw zullen vergeten en waarvoor binnen ons team nu al lootjes getrokken worden: wie mag er nu mee?? We zijn zelf stiekem een beetje verliefd geworden op deze reis.

Wanneer? 21 – 28 maart 2022

Hoe ziet zo’n groepsreis eruit?

Op onze reizen nemen we maximaal 7 reizigers mee, zodat het meer is of we met een groep vrienden op pad gaan. Wij zijn zelf met twee – waarbij soms één van ons wordt bijgestaan door een gast-host. Met heel veel liefde laten we je onze bus zien en delen we die met jullie. We gaan op road trip door de provincie, wat al een avontuur op zich is.

Omdat wij zelf niet stil kunnen zitten, laten we jullie het liefst zoveel mogelijk zien van de omgeving. ‘s Avonds slapen we op kleinschalige slaapplekken, zoals kleine campings of zelfs bij mensen in de tuin via Campspace. Natuurlijk relaxen we ook genoeg, kampvuurtjes horen er natuurlijk bij!

Wat is de doelgroep, pas ik daar wel in?

Jazeker! Afgelopen jaar merkten we dat er veel solo-travelers mee gingen, die vaak tussen de 20 en 45 waren. Ben je jonger of juist ouder? Geen enkel probleem, alleen maar leuk om een diverse groep te hebben! Kijk hier voor reviews van onze reizen!

Categories:

Comments are closed