Winterkamperen bij Het Bos Roept! Kom je ook logeren in onze bus?

Na 18 maanden klussen, mooie reizen en vele avonturen, gaan we deze winter uit logeren. Van 9 december t/m 9 maart gaan we winterkamperen bij leuke camping Het Bos Roept in Den Oever.

Het geeft ons wat ruimte alle plannen voor 2022 vorm te geven en zorgt er tegelijkertijd voor dat we een mooie samenwerking aan kunnen gaan met Het Bos Roept (een plek die heel goed bij ons past) én onze bus gelukkig nog mogen delen met allemaal leuke mensen (die altijd enthousiast zijn, wat wij dan weer heel leuk vinden). Win-Win-Win dus.

Den Oever, mmm waar is dat?

– Slechts 50 minuten rijden vanaf Amsterdam
– Op 10 minuten rijden vanaf de Waddenzee
– Op 35 minuten rijden vanaf de boot naar Texel / Ameland / Terschelling

En wat kan je daar doen?

Een hele hoop!
Zo zit er een mountainbikeroute direct aan de camping, loop je direct het bos in vanaf onze plek op de camping, ben je dus zo in Volendam, Alkmaar of zelfs op de Waddeneilanden of kan je zeehonden spotten op nog geen 15 minuten rijden van de camping aan de Waddenzee!

Winterkamperen…dat klinkt koud!

Snappen we, maar dat is het zeker niet! We hebben een kacheltje ingebouwd die de bus heerlijk opwarmt. Ook boven zorgen we voor een gespreid bedje met lekkere warme dekens. En buiten kun je lekker een vuurtje stoken op onze buiten kachel-kookset van Vuurlab, terwijl je naar de sterren kijkt..heerlijk toch!

Hottub
En special treat, er is zojuist een gloednieuwe hottub op de camping geplaatst, die je bij kunt boeken als je aankomt! Op een prachtig plekje achter in het bos kun je een avondje heerlijk tot rust komen.

Groepsaccommodatie, maar wat zit er ook alweer precies in die bus van jullie?

– 9 bedden met lekkere warme dekens
– Een zithoek voor 9 personen
– Keuken met oven, 2 koelkasten en gasfornuis
– Verwarming
– Vuurplaats voor de bus incl. buiten kookset
– Hottub op de camping
– Heel veel spelletjes, potten, pannen, boeken, koffie – kortom: alles dat je nodig hebt!

Kortom: je hoeft aan niks meer te denken!

Dus kom je ook bij ons logeren deze winter? Leuk!! Kijk dan hier voor de beschikbaarheid!

Zie hier voor meer foto’s van de bus.

Categories:

Comments are closed