Bus conversion video by NKC

It’s been four months since we finished our English double decker bus and started our first outdoor trip! Now, some months later, we tend to forget the whole process we’ve been through in the 1,5 year before our first trip! Looking back, we really loved that chapter of our adventure. Because of it, the bus feels even more ours, since we designed and built everything in it. It makes it even better seeing people enjoy the bus as an unique group accommodation or as a guest on one of our active trips! 

We have learnt so much about insulation, electricity, different types of gas, creating furniture, changing window rubbers and what more! We’ll promise to share some of that in the following months as well, but in the meantime ; don’t hesitate to ask us anything! 

Luckily our friends from NKC visited us last summer, when we were in the last month of our conversion. They made this really nice video, so please enjoy and hope to be able to welcome you on the bus one day!

De verbouwing van onze bus

Het is alweer vier maanden geleden sinds onze Engelse dubbeldekker bus af was en we op onze allereerste outdoor trip vertrokken door Nederland! Nu, een paar maanden later, realiseren we ons soms niet hoeveel werk er in heeft gezeten en hoe te gek dat eigenlijk was! Terugkijkend op de 1,5 jaar waarin we de bus hebben verbouwd, kunnen we met klem zeggen dat dat hoofdstuk zo’n ongelofelijke toevoeging is geweest. We hebben in die periode zo veel geleerd en zo veel mensen ontmoet die ons hiermee wilden helpen. Doordat we alles zelf hebben uitgedacht en uitgevoerd, voelt de bus nog meer van ons. Het maakt het nog beter om te zien hoe mensen er nu van genieten als unieke groepsaccommodatie of als gast op één van onze actieve trips. 
We hebben zoveel geleerd over isoleren, elektriciteit, verschillende types gas, het maken van meubels en het vervangen van 120 meter aan raamrubbers, haha. We zullen daar binnenkort wat meer over delen, mocht je voor die tijd al vragen hebben; stel ze vooral! We helpen graag. 
Gelukkig kwamen onze vrienden van NKC afgelopen zomer langs om alles vast te leggen. Zij maakten daarover deze toffe video die vanaf nu te bekijken is! 

Categories:

Comments are closed