Gek Op De Weg Weekend (uitverkocht!) 

8 – 10 APRIL 2022 | De ReCreatie, Leusden

Ben jij ook gek op de weg?
Of je nou druk bent met je busje te verbouwen om op pad te kunnen of als een gek op de weg op je eenwieler naar Mongolië bent gereden: dit weekend is voor jou! 

Let op: Dit Gek op de Weg Weekend is uitverkocht!


WAT GAAN WE DOEN

Samen met onze vrienden van creatieve natuurcamping de ReCreatie slaan wij, Saskia, Eileen en Jolisa van La Karavana, de handen ineen om zoveel mogelijk leuke mensen met avontuurlijke ideeën samen te brengen. Daarom organiseren we begin april een tweedaagse gathering vol gekkigheid voor avonturiers, ombouwers en dromenwaarmakers (in spe). 

Heb jij een avontuur op wielen óf wil je op avontuur? Dan ben je van harte welkom! Wij zorgen voor muziek, sprekers met wilde of mooie verhalen, lekker eten (uiteraard op wielen), de verkiezing van Het Mooiste Avontuur op Wielen en nog meer verrassingen. Ook kun je lekker gaan gluren bij je campingburen, tips- tricks en nog veel meer uitwisselen of gewoon zachtjes wegdromen bij het kampvuur op de tunes van Radio Beach Bum.

DUS. Kom een weekendje genieten met je veel-beter-dan-je-zelf-dacht gelukte busje, imposante overlander, bakbrommer, motor met zijspan, Mexicaanse brandweerwagen of andere gekkigheid, als het maar op wielen staat. Wij nemen natuurlijk onze dubbeldekker en bakbrommers mee! 

Ook zonder wielen ben je van harte welkom om een weekend te genieten van al het moois. 

Wees welkom, of je nu droomt van avontuur, of het avontuur zelve bent, we zien je graag! Want daar gaat het uiteindelijk om: we zijn allemaal gek op de weg! WAAROM

Wij van La Karavana slaan onze handen ineen met onze vrienden van creatieve natuurcamping De ReCreatie om dit op te zetten.

Waarom? Gewoon omdat we het heerlijk vinden mensen samen te brengen en te (laten) inspireren! 

Wil je iets bijdragen aan Gek op de Weg Weekend? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@lakaravana.nlWAAR
Op deze prachtige plek in de bossen van Leusden vind je camping De ReCreatie. Een nog onontdekt pareltje direct gelegen aan bossen, heides en middenin het land!
Wij zijn fan! 

Camping De ReCreatie
Doornseweg 29b
LeusdenPRIJS
€17,50 p.p.

Dit is exclusief de reguliere campingkosten

Kinderen tot 18 jaar : gratis 


Let op: selecteer bij het boeken 8-10 april – dan meld je je automatisch aan voor het Gek Op De Weg Weekend.

wat is er te beleven

Raak geïnspireerd door elkaar. Er zijn inspirerende talks, doe mee met een interactieve percussiesessie van de Muziektherapiebus, knip je haar bij zingende kapper Matthew van de Haircut Sessions, koop mooie sieraden bij Lisa de Bree ontwerpen of verwarm jezelf in de rollende sauna van Warmte op Wielen

LIVE MUZIEK

Wij zorgen voor gezellige tunes, van befaamde Radio Beach Bum die draait vanuit zijn Peugeot uit 1975 tot live-muziek rondom het kampvuur. En neem vooral zelf ook je Djembe mee! Het is een beetje een weekend voor en door ons allemaal.

DE OMGEVING

Vanaf de camping loop je direct de natuur in en kun je eindeloos wandelen of fietsen door de uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen van de Utrechtse Heuvelrug. 

Zwemmen kan in het Henschotermeer, 5 KM verderop.

FOOD

Natuurlijk regelen we dat  er een leuke, oude foodtruck bij is..op wielen uiteraard! Natuurlijk kun je ook lekker zelf koken, we zijn immers op de camping! 

Phils & Doodle’s truck regelt overheerlijke cocktails!