Gek Op De Weg Weekend

14 – 16 APRIL 2023 | De ReCreatie, Leusden

Ben jij ook gek op de weg?
Of je nou druk bent met je busje te verbouwen om op pad te kunnen of als een gek op de weg 
op je eenwieler naar Mongolië bent gereden: dit weekend is voor jou!


WAT GAAN WE DOEN

We organiseren een gathering vol gekkigheid voor avonturiers, ombouwers en dromenwaarmakers (in spe).

Heb jij een avontuur op wielen óf wil je op avontuur? Dan ben je van harte welkom! Wij zorgen voor muziek, sprekers met wilde of mooie verhalen, je leert er alles over welk stekje je het best mee kunt nemen in je ouwe bakbeest bij ‘Stek op de Weg’, je kunt op safari langs al het moois, we koken samen de sterren van de hemel bij de grote zaterdagavond potluck en we genieten vooral van mooie dromen, auto’s, mensen en de omgeving. Ook kun je lekker gaan gluren bij je campingburen, tips-, tricks en nog veel meer uitwisselen of gewoon zachtjes wegdromen bij het kampvuur op de tunes van Radio Beach Bum.

DUS. Kom een weekendje genieten met je veel-beter-dan-je-zelf-dacht-gelukte busje, imposante overlander, bakbrommer, motor met zijspan, Mexicaanse brandweerwagen of andere gekkigheid, als het maar op wielen staat. Wij nemen natuurlijk onze dubbeldekker en bakbrommers mee!

Ook zonder wielen ben je van harte welkom om een weekend te genieten van al het moois. We hebben beperkt aantal weekendtickets voor tentjes en bij elke camperplek is een bijzettentje welkom. Niet het hele weekend de tijd? Je kunt ook één dagje op bezoek komen. 

Wees welkom, of je nu droomt van avontuur, of het avontuur zelve bent, we zien je graag! Want daar gaat het uiteindelijk om: we zijn allemaal gek op de weg! WAAROM

Wij van La Karavana slaan onze handen ineen met onze vrienden van creatieve natuurcamping De ReCreatie om dit op te zetten.

Waarom? Gewoon omdat we het heerlijk vinden mensen samen te brengen en te (laten) inspireren! 

Wil je iets bijdragen aan Gek op de Weg Weekend? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@lakaravana.nl


WAAR
Op deze prachtige plek in de bossen van Leusden vind je camping De ReCreatie. Een nog onontdekt pareltje direct gelegen aan bossen, heides en middenin het land!
Wij zijn fan! 

Camping De ReCreatie
Doornseweg 29b
Leusden

LET OP: We willen daggasten vragen met het OV of de (OV-)fiets te komen. Er zijn namelijk zeer beperkt parkeerplekken aanwezig.


PRIJS
Dagbezoeker vrijdag / zondag: €10 p.p.
Dagbezoeker zaterdag: €13,50 p.p
Weekendbezoeker (vr-zo): €26,00 p.p. (UITVERKOCHT)

Kinderen tot 18 jaar gratis.

Weekendplaatsen zijn uitverkocht! Alsnog één dagje langskomen? Gezellig! Koop hieronder je dagticket. 

wat is er te beleven

Raak geïnspireerd door elkaar. Er zijn inspirerende talks, doe mee met de “Kroegenbocht”, ga mee op tour langs alle mooie wagens, en Match de eigenaar met zijn camper! Knip je haar bij zingende kapper Matthew van de Haircut Sessions, koop mooie sieraden bij Lisa de Bree ontwerpen of verwarm jezelf in de rollende sauna van Warmte op Wielen

LIVE MUZIEK

Wij zorgen voor gezellige tunes, van befaamde Radio Beach Bum die draait vanuit zijn Peugeot uit 1975 tot live-muziek rondom het kampvuur tot helemaal los bij Generator en de mannen van het befaamde duo Strik & Strak. En neem vooral zelf ook je gitaar mee! Het is een beetje een weekend voor en door ons allemaal.

DE OMGEVING

Vanaf de camping loop je direct de natuur in en kun je eindeloos wandelen of fietsen (ook mountainbiken) door de uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen van de Utrechtse Heuvelrug. 

Zwemmen kan in het Henschotermeer, 5 KM verderop.

FOOD

Vrijdag kun je aanschuiven bij ons aanschuifdiner als je wil en zaterdag kokerellen we lekker samen en genieten we van een potluck. Je kan ook simpel, maar heerlijk eten halen bij de bar.

Natuurlijk kun je ook lekker zelf koken, we zijn immers op de camping!