Gek Op De Weg Weekend

19 – 21 APRIL 2024 | De ReCreatie, Leusden
NIEUW: 18, 19 APRIL “DE RECHTERBAAN KARAVAAN”. TUF JIJ MEE?

Ben jij ook gek op de weg?
Of je nou druk bent met je busje te verbouwen om op pad te kunnen of als een gek op de weg
op je eenwieler naar Mongolië bent gereden: dit weekend is voor jou!

Ook meerijden in onze Rechterbaan Karavaan? Boek hieronder je ticket!

DAGTICKETS
Je kan ook gezellig één dagje komen gluren, dansen & fikkie stoken!


WAT GAAN WE DOEN

We organiseren een gathering vol gekkigheid voor avonturiers, ombouwers en dromenwaarmakers (in spe).

Heb jij een avontuur op wielen óf wil je op avontuur? Dan ben je van harte welkom! Wij zorgen voor muziek, je kunt op safari langs al het moois, we koken samen de sterren van de hemel bij de grote zaterdagavond potluck en we genieten vooral van mooie dromen, auto’s, mensen en de omgeving. Ook kun je lekker gaan gluren bij je campingburen, tips-, tricks en nog veel meer uitwisselen of gewoon zachtjes wegdromen bij het kampvuur tijdens een jam of akoestisch optreden.

DUS. Kom een weekendje genieten met je veel-beter-dan-je-zelf-dacht-gelukte busje, imposante overlander, bakbrommer, motor met zijspan, Mexicaanse brandweerwagen of andere gekkigheid, als het maar op wielen staat. Wij nemen natuurlijk onze dubbeldekker en bakbrommers mee!

Ook zonder wielen ben je van harte welkom om een weekend te genieten van al het moois. We hebben beperkt aantal weekendtickets voor tentjes en bij elke camperplek is een bijzettentje welkom. Niet het hele weekend de tijd? Je kunt ook één dagje op bezoek komen. 

Wees welkom, of je nu droomt van avontuur, of het avontuur zelve bent, we zien je graag! Want daar gaat het uiteindelijk om: we zijn allemaal gek op de weg! 


WAAROM

Wij van La Karavana slaan onze handen ineen met onze vrienden van creatieve natuurcamping De ReCreatie om dit op te zetten.

Waarom? Gewoon omdat we het heerlijk vinden mensen samen te brengen en te (laten) inspireren! 

Wil je iets bijdragen aan Gek op de Weg Weekend? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@lakaravana.nl


WAAR
Op een prachtige plek in de bossen van Leusden vind je camping De ReCreatie. Een nog onontdekt pareltje direct gelegen aan bossen, heides en middenin het land!
Wij zijn fan! 

Camping De ReCreatie
Doornseweg 29b
Leusden

LET OP: We willen daggasten vragen met het OV of de (OV-)fiets te komen. Er zijn namelijk zeer beperkt parkeerplekken aanwezig.

LET OP: Doe je mee aan de Rechterbaan Karavaan? Dan ontvang je van ons de coördinaten van het startpunt nog!


DE RECHTERBAAN KARAVAAN
Donderdag 18 – vrijdag 19 april


Tuf jij gezellig mee met onze mooie ‘Rechterbaan Karavaan’? We cruisen in Karavaan met allemaal mooie mensen & wagens het land door om te eindigen op 19 april in Leusden waar we het Gek op de Weg weekend inluiden!

We verzamelen op donderdag 18 april op een nog geheime locatie, ergens in het +/- midden van het land. We gaan op speurtocht – de paden op, de lanen in! 

Als je het goed doet, vind je ons aan rond etenstijd wanneer je de rooksignalen van ons vuurtje ziet komen en de geur van de BBQ door de kieren van je bus ruikt doordringen. Dan zit je goed!

Op vrijdag 19 april rijden we in Karavaan over de Rechterbaan door naar Leusden!

DE RECHTERBAAN KARAVAAN
13:00 – verzamelen
Speurtocht
Overwinningsdrankje
BBQ
Overnachting geheime locatie
Ontbijt
Rechterbaan Karavaan naar Gek op de Weg

PRIJS

Rechterbaan Karavaan: €60 (extra persoon +€40)
Tickets vrijdag: €12,50

Tickets zaterdag: €15,00
Tickets zondag: €7,50

Weekendbezoeker (vr-zo): €29,50*
(camper en tent-plekken uitverkocht, nog wel 2 hutjes beschikbaar)

Kinderen tot 18 jaar gratis.

*Weekendbezoekers let op: boek je campingplek bij camping DeReCreatie via deze link. De Gek op de Weg-toeslag wordt dan automatisch verrekend.

Let op: Rij je met eigen voertuig mee met de Karavaan én kom je ook naar Gek op de Weg? Zorg dan dat je voor beide apart je ticket boekt!

GEK OP DE WEG
19-21 APRIL


Heb je (nog) geen gek voertuig? We hebben ook een paar hutjes beschikbaar!

Let op: camper en tentplekjes vol!

KARAVAAN PLEK BOEKEN 18, 19 APRIL

Rij je ook mee in onze Karavaan? Boek dan hier.Rij

Boek je weekendplekje bij camping De Recreatie via bovenstaande link. De Gek op de Weg-toeslag wordt dan automatisch verrekend.
Ook mee op Karavaan? Boek dan daarnaast ook je ticket dan via de “Ik rij mee” knop hierboven.

JE KUNT OOK GEZELLIG ÉÉN DAGJE LANGSKOMEN! Boek hieronder je dagticket.

wat is er te beleven

Raak geïnspireerd door elkaar door lekker bij je buren naar binnen te gluren. Doe mee met de “Gek op de Weg bingokaart”, ga mee op tour langs alle mooie wagens, en Match Camper & Busbaas! Koop mooie sieraden bij Lisa de Bree ontwerpen en ontspan bij een kampvuur.

Droom weg bij live muziek van o.a. Kalima en Rum for Breakfast.


LIVE MUZIEK

Wij zorgen voor gezellige tunes. Verwacht live muziek rondom het kampvuur en in het Buurthuis. Of trek die voetjes uit de modder en kom dansen zaterdagavond!

Zondag, terwijl je geniet van je brunch in de zon, droom je weg van de fijne live-tunes rondom het kampvuur. Pas op dat de kip er niet met je eitje vandoor gaat! 

En neem vooral zelf ook je gitaar mee! Het is een beetje een weekend voor en door ons allemaal.

Kalima

Kalima speelt een aanstekelijke mix van cumbia, disco, surf, en funk. Dit 6 koppige collectief uit Leiden staat garant voor een feestje vol tintelende gitaarlijntjes, pompende bassen en feestelijke percussie. Exotische grooves uit verre windstreken nemen je mee op een muzikale trip. Hoog in energie en dansbaar tot in de puntjes!

(zaterdagavond)

@kalima.music

Rum for Breakfast

Hier word je blij van! Volledig in stijl komt hij aan met zijn camper en voor je het weet is het feest! Rum for Breakfast brengt tropische Rock ‘n Roll met zich mee, ook al is het koud! Voetjes van de vloer!! 

@rumforbreakfast_

Black Dog Forge

Kom meezingen, springen en dansen met de oude goude meezingers van Black Dog Force – feest gegarandeerd! 

(zaterdagavond)

4 shots and a positive note

Van dit trio krijg je automatische een grote lach op je gezicht. Aanstekelijke blije, catchy nummers van rap tot zang – ze kunnen het allemaal!

(zaterdag)

Lucas Meijers & Tim Eijmaal

Geniet van de rauwe stem van Tim, begeleid door mooie gitaar tunes van Lucas. Mooie muziek om bij weg te dromen, of lekker mee te neuriën.

(vrijdag)

DE OMGEVING

Vanaf de camping loop je direct de natuur in en kun je eindeloos wandelen of fietsen (ook mountainbiken) door de uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen van de Utrechtse Heuvelrug. 

Zwemmen kan in het Henschotermeer, 5 KM verderop.
FOOD

Vrijdag kun je aanschuiven bij ons aanschuifdiner als je wil en zaterdag kokerellen we lekker samen en genieten we van een ouderwets gezellige potluck. Je kan ook simpel, maar heerlijk eten halen bij de bar.Daarnaast is er een pizza-oven, waarin je je eigen kookkunsten ten tonele kunt brengen!

Natuurlijk kun je ook lekker zelf koken, we zijn immers op de camping!