Waarom

We zijn drie vrienden die allemaal groot fan zijn van reizen, avontuur en al het onverwachte dat daarmee samen gaat. Als we zelf niet aan het reizen zijn, zijn we zoveel mogelijk buiten. We wilden onze levensstijl graag delen met jullie en jullie meenemen op trip om de schoonheid van Europa en het onverwachte te laten zien!

Door Covid-19 hadden we alle tijd, dus het perfecte moment om dit grote nieuwe avontuur aan te gaan! We namen 1,5 jaar de tijd om een oude bus om te bouwen tot comfortabel hostel. 

Wil je zien hoe we alle ramen eruit hebben gehaald, de hele bus geverfd is en hoe we het interieur erin gebouwd hebben? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Wat

La Karavana is een 46-jaar oude bus omgebouwd tot comfortabel hostel op wielen. We hebben 9 bedden gemaakt, een warme douche, wc, lounge, keuken en zelfs verwarming! Door de zonnepanelen op ons dak, zijn we volledig  off-grid en kunnen dus stoppen waar we maar willen! 

We hosten alle trips van begin tot eind. We nemen je mee van start tot finish met veel (actieve) stops op de route en zetten je aan het eind weer af met nieuwe vrienden en sterke verhalen!

Hoe

We gaan op reis door Europa en je kan kiezen waar je op stapt! 

Ga mee op 8-daagse rondreis door Noorwegen of ga een paar dagen met ons mee en leer een nieuwe skill op één van onze 3-5 daagse Thema Trips.

Liever met je werknemers of vrienden je eigen trip ontwerpen? Dat kan ook! Bel of mail ons en we denken graag mee!