ONS TEAM

We zijn drie vrienden die gek genoeg waren een oude, lekkende bus te kopen en deze helemaal om te bouwen tot comfortabel en gezellig hostel, waar we stiekem nu wel een beetje trots op zijn. We verwelkomen je heel graag aan boord bij één van onze trips. Aangezien we met drie zijn, gaan we omstebeurt mee met de trips. Op iedere reis vind je ten minste één van ons om mee op avontuur te gaan!

Saskia

Als Saskia niet bezig is met het organiseren van evenementen, vind je haar waarschijnlijk in de bergen, op het water of hangend aan een klimwand. Ze houdt van fietsen, kite-surfen, klimmen, kamperen en een lekker speciaalbiertje om de dag mee af te sluiten!

Jolisa

Jolisa zit altijd vol met gekke ideeën – van skaten naar de Noordkaap tot met de motor van Pakistan naar Kirgizië reizen. Nu is één van die ideëen werkelijkheid geworden.
Ze heeft tal van hostels gezien, werkt als festivalproducent en reisbegeleider en is (per ongeluk) Downhill Mountainbike Kampioen van Albanië: Je kan je trip in haar handen vertrouwen!

Eileen

Eileen is ons nieuwste en jongste teamlid en is altijd op zoek naar avontuur en uitdagingen. Naast het organiseren van evenementen en reizen, is het hosten van onze trips (en het ontvangen van onze bonnen) haar nieuwste uitdaging! Ze is in ons team o.a. de Baas van de (vaak verkreukelde en verregende) Bonnetjes, we zouden absoluut niet weten wat we zonder haar moesten. Haar enthousiasme en positiviteit zijn aanstekelijk, dus wees voorbereid!