REVIEWS
Road Trips & Bus rental
Click here to see all reviews.

Op surftrip geweest met de bus. In tijden niet zo relaxed weggeweest! Weinig besef van tijd, lekker chillen in of rond de bus na een lange dag, kampvuurtje erbij, heerlijke bedden en op bijzondere plekken overnachten. Adventure to the max was het overheersende gevoel :DJammer om alweer naar huis te gaan na een paar dagen.Kan iedereen een tripje met de bus aanbevelen. De meiden van de bus zijn superchill, enthousiast en heel sociaal.Thanks voor de mooie trip dames, en tot de volgende keer!

Michiel 

Surftrip Oct 2022

Mega toffe trip gehad met deze bus op Texel. Ontzettend leuke en lieve begeleiding, lekker eten, lekkere bedden (heel erg fijn) en gewoon een super goede vibe. Zeker een aanrader!

Bo Kramer (24)

Girls Surftrip – August 2022

Wow, dit was echt een vette trip! Zo geniaal om met zo’n grote bus op avontuur te gaan, al je spullen erin en gaan! Super leuke meiden, lekker assertief en hele leuke dingen gedaan, echt een dikke originele aanrader dit!

Tom v. Oijen (37)

Trip South-Holland (sept 2021)

Op pad met La Karavana was een heerlijk gezellig topweekend! De dubbeldekker is zo tof omgebouwd tot hostel en niets ontbreekt eraan om zelfvoorzienend te reizen. Unieke manier om meer van de wereld (of Overijssel) te zien! De meiden zijn uitstekende hosts en nog betere chauffeurs, achteruit inparkeren naar de kampeerplek, ze kunnen rekenen op applaus! Ik ga graag nog eens mee!

Sanne Fennema (41)

Trip Overijssel (sept 2021)

If you want to experience something unique, spend some time in the beautifully converted double-decker bus “La Karavana”. I had a great weekend exploring Overijssel in the Netherlands by bus, kayak, bicycle and paddle board together with some lovely and interesting people.

Marijn Bent (24)

Trip Overijssel (sept 2021)

Wat een feest om met La Karavana op pad te gaan. Hele toffe activiteiten gedaan in en rondom Groningen. Kajakken, klimmen, surfen, zeilen en droogvallen op het wad. Genoeg tijd ook voor spelletjes of om een boek te lezen en gezellig samen koken. Hele fijne sfeer en een mooi avontuur! Heerlijk geslapen in de bus en telkens weer op toffe plekken gestaan.

Ilva Knaap (30)

Trip Groningen (sept 2021)

Frieslân boppe! Ontzettend leuk en goed georganiseerd weekend met als hoogtepunten zeilen, wadlopen en Manolito’s bar in Kollum!

Monique Quist (40)

Trip Friesland (sept 2021)

Geweldig verzorgd weekend in Friesland gehad! Heerlijke wandeling door de natuur, mooi zeiltochtje op het Lauwersmeer, avondje doorzakken in Kollum en wadlopen! De echte verrassing was het bezoek aan een Stupa op het friese platteland. Leuke mix tussen actief en gezellig. En de bus is echt een ervaring op zich. Heerlijk zo een rondrijdend eigen stekkie en elke dag wakker worden op een andere plek. Ik ga zeker proberen ook nog een keer aan boord te hoppen wanneer ze eindelijk Europa gaan verkennen. Ik wens jullie heel veel geweldige ontmoetingen en avonturen toe Eileen en Saskia!

Eef Lucassen (41)

Trip Friesland (sept 2021)

Als jij ook zin hebt om nieuwe mensen te ontmoeten, de leukste plekken in eigen land te ontdekken en actief bezig te zijn tijdens je vakantie… Dan is een trip met la Karavana ook echt iets voor jou! Wat heb ik genoten van mijn reis. Samen eten, de heerlijke verblijfsplaats, kampvuur bouwen, bovenin de bus zitten tijdens het rijden (beste plek) en lekker de natuur in. De bus, en meiden zijn van alle markten thuis! En wees niet bang, je hoeft niet sportief aangelegd te zijn. Iedereen op eigen tempo en tips van de hosts maken dat ieder zich op zijn gemak voelt. Dikke aanrader!

Eva Elstgeest (30)

Trip South-Holland (sept 2021)

Wat een heerlijke reis naar Groningen! Veel actie met surfen, kanoën, klimmen, zeilen, wadlopen en een hoop fijne chill momenten. Prachtige campingplekjes in de natuur om optimaal te genieten van zonsondergangen en sterrenhemels. En dan ook nog twee hosts die lekker koken, alles voor je regelen en vooral erg gezellig zijn!

Alemke (30)

Trip Groningen (sept 2021)

Echt een super gezellige bus waar je je meteen in thuis voelt. Dat komt niet alleen door de bus en al haar leuke details, maar ook door het warme ontvangst van één van de meiden van La Karavana. Ik kreeg echt het gevoel dat alles mogelijk was, en mijn wensen werden meteen helemaal begrepen. Uiteindelijk midden in de bossen bij Baarn gestaan, een top weekend!

Emilie de Block (26)

Rental group accommodation  (nov 2021)